Alle reviews lezen Tryba Hasselt Tryba Hasselt

Slechte communicatie, half werk en komen afspraken niet na

gevraagde werk was het vervangen van 3 ramen en 2 buitendeuren. moest rond 19 Dec 22 al in orde zijn (dit bericht is van 08 Mei 23) . Zijn ondertussen al 4 keer langsgeweest voor de werken, maar nog steeds niet in orde. telkens voor een uur of iets meer bezig. De ramen en deuren staan er momenteel in, maar de afwerking moet nog voor het grote deel gebeuren. Achterdeur gaat niet op slot, vliegenraam en deur nog te plaatsen. wanneer ze bellen voor de volgende afspraak, wordt deze niet gerespecteerd. de omkasting (PVC) dat geplaatst is, zijn niet altijd even recht en stevig. De verkoper is ondertussen ook langsgeweest en is op de hoogte gebracht van de opmerkingen en was ook akkoord over de tekortkomingen. blijkbaar is de communicatie met de onderaannemingen niet zo vlot. TRYBA heeft ondertussen enkele mogelijke klanten verloren.

Door Walter Huybrechts 11 maanden geleden
Date d'expérience le 08/05/2023

Beste, onze excuses voor hoe het gelopen is. Ik heb vernomen dat men morgen alles bij u komt afwerken. Moest er nog iets zijn, staan we steeds voor u klaar. Met vriendelijke groeten, Klantenservice.

Door Tryba Hasselt Tryba Hasselt 11 maanden geleden

Dit bericht met de titel « Slechte communicatie, half werk en komen afspraken niet na », geplaatst op Custplace, respecteert ons handvest. U kunt een commentaar of recensie achterlaten, een beoordeling toewijzen, een vraag stellen in het openbaar vanuit onze vertrouwde ruimtes. Meer informatie

Bent u nog geen lid?

Account aanmaken, het is gratis en het duurt minder dan een minuut!

Account aanmaken

Leden krijgen meer reacties dan anonieme gebruikers.

Door lid te zijn, kunt u uw verzoeken gedetailleerd volgen.

Als lid hebt u extra opties.