Alle reviews lezen Tryba Tryba

zonne energie rolluiken

ik verander mijn mening over tryba hasselt normaal 5 sterren.... nu maar 1 kan nog veranderd worden.... rolluiken aangekocht met zonne energie begin gingen ze mooi en al nu nog geen half jaar verder veel spijt van mijn aankoop de rolluiken sluiten vaak niet meer of gaan zelf niet meer open zelfs als de zon er de hele dag op staat gingen ze niet open. al een paar keer contact gehad met hun op begin ging de communicatie snel en vlot maar na paar keer al gestuurd te hebben dat de rolluiken niet naar behoren werken was de communicatie een heel stuk minder alsof ze me negeren. al voorgesteld om er elek rolluiken van te maken ipv zonne energie maar geen antwoord op gehad.

Door Robin Janssen 1 jaar geleden
Date d'expérience le 04/11/2022

Beste, wij hebben de problemen met uw rolluik doorgegeven aan de productie. Zij zullen langskomen om de problemen op te lossen, zoals ook al eerder aan u gemeld. Nog een prettige dag verder, het TRYBA BELGIË team.

Door Tryba Tryba 1 jaar geleden

Dit bericht met de titel « zonne energie rolluiken », geplaatst op Custplace, respecteert ons handvest. U kunt een commentaar of recensie achterlaten, een beoordeling toewijzen, een vraag stellen in het openbaar vanuit onze vertrouwde ruimtes. Meer informatie

Bent u nog geen lid?

Account aanmaken, het is gratis en het duurt minder dan een minuut!

Account aanmaken

Leden krijgen meer reacties dan anonieme gebruikers.

Door lid te zijn, kunt u uw verzoeken gedetailleerd volgen.

Als lid hebt u extra opties.