Filter beoordelingen op

Meest recente reviews weergegeven

Tevreden van project!

Tevreden van project!
Er waren enkele punten binnen mijn project minder goed maar door een vlotte communicatie met Patrick en werfleider Wim is alles in orde gekomen. Een tevreden klant en ik kan jullie Tryba Zwevegem zeker aanbevelen!

Door Tritia Byttebier 21 uur geleden
Date d'expérience le 21/09/2023

Beste Tritia, het hele team van TRYBA BELGIË danken u hartelijk voor uw feedback over de kwaliteit van de uitgevoerde werkzaamheden en de begeleiding gedurende het hele project. Reactiviteit en beschikbaarheid maken deel uit van onze waarden en het is altijd een plezier als we de klant volledig tevreden hebben kunnen stellen. Wij blijven tot uw beschikking voor uw toekomstige projecten. Nog een prettige dag verder, het TRYBA BELGIË team

Door Tryba Tryba 19 uur geleden

Het is je tevredenheid niet waard.

Beste mensen,
Tryba kan wel mooie vestigingen hebben over ons land en mooie reclame met de sumoworstelaar
maken die voor robuuste kwaliteit staat, maar ervaring is nog altijd iets andersen.
De verkopers die hun beste kant laten zien voor je een goede offerte te maken MAAR DENK GOED NA.
Je leest meer goed dan slechte reviews om dat de slechte ervaringen van klanten onderdrukt worden.
UW NACHTMERIE komt bij het leveren plaatsen en afwerking van je ramen en deuren en verwacht achteraf niet al te veel respons van de mails en telefoons die je hen stuurd ook niet van Looze beloftes.
Een verwittigd man is er twee waard.
Van enkele ontevreden klanten die zich bij elkaar bundelen.
Wordt vervolgd.

Door Didier Craps 3 maanden geleden
Date d'expérience le 17/06/2023

Beste, ik heb van het verkooppunt vernomen dat zij op 19/06 zijn langs geweest om alle openstaande punten op te lossen. Is dit naar wens gebeurd? Alvast bedankt!

Door Tryba Tryba 2 maanden geleden

Zeer vriendelijk onthaal door Olivier Vets van kantoor ...

Zeer vriendelijk onthaal door Olivier Vets van kantoor Herentals. Duidelijke uitleg. Bij de planningdatum was een kleine miscommunicatie maar dat kwam direct in orde. Plaatsers ook heel vriendelijk en correct. De deur piepte een beetje en er ontbrak wat opspuiting, maar dat zijn ze snel komen in orde brengen. We zijn tevreden met het resultaat. Het betreft een renovatieproject.

Door Ilse R 3 maanden geleden
Date d'expérience le 15/05/2023

Beste Ilse, wij danken u voor uw positieve feedback over de kwaliteit van de uitgevoerde werkzaamheden en de begeleiding gedurende het hele project. Een professionele houding en beschikbaarheid zijn essentiële waarden bij TRYBA BELGIË en wij zijn blij dat uw project naar volle tevredenheid werd uitgevoerd. Wij blijven tot uw beschikking voor uw toekomstige projecten. Met vriendelijke groet, het TRYBA BELGIË team

Door Tryba Tryba 3 maanden geleden

Slechte communicatie, half werk en komen afspraken niet na

gevraagde werk was het vervangen van 3 ramen en 2 buitendeuren. moest rond 19 Dec 22 al in orde zijn (dit bericht is van 08 Mei 23) . Zijn ondertussen al 4 keer langsgeweest voor de werken, maar nog steeds niet in orde. telkens voor een uur of iets meer bezig. De ramen en deuren staan er momenteel in, maar de afwerking moet nog voor het grote deel gebeuren. Achterdeur gaat niet op slot, vliegenraam en deur nog te plaatsen. wanneer ze bellen voor de volgende afspraak, wordt deze niet gerespecteerd. de omkasting (PVC) dat geplaatst is, zijn niet altijd even recht en stevig. De verkoper is ondertussen ook langsgeweest en is op de hoogte gebracht van de opmerkingen en was ook akkoord over de tekortkomingen. blijkbaar is de communicatie met de onderaannemingen niet zo vlot. TRYBA heeft ondertussen enkele mogelijke klanten verloren.

Door Walter Huybrechts 4 maanden geleden
Date d'expérience le 08/05/2023

Beste, onze excuses voor hoe het gelopen is. Ik heb vernomen dat men morgen alles bij u komt afwerken. Moest er nog iets zijn, staan we steeds voor u klaar. Met vriendelijke groeten, Klantenservice.

Door Tryba Tryba 4 maanden geleden

Heel klant vriendelijk supper uitleg

Heel klant vriendelijk supper uitleg
Op tijd met levering
kwaliteit van de ramen en deuren dik in orde je kan er ook steeds terecht met vragen en informatie

Door Karen 5 maanden geleden
Date d'expérience le 17/04/2023

Beste Karen, wij danken u voor uw positieve mening en uw vertrouwen in TRYBA BELGIË. Uw meningen zijn essentieel voor de strategie voor klantrelaties, zodat wij u een flexibele lokale service van kwaliteit kunnen bieden. We zijn blij dat we efficiënt hebben kunnen voorzien in uw behoefte en blijven tot uw beschikking voor uw toekomstige projecten. Tot dat moment kunt u onze actualiteiten volgen op LinkedIn of Facebook! Nog een prettige dag verder, het TRYBA BELGIË team

Door Tryba Tryba 5 maanden geleden

Never again!

Na bezoek aan toonzaal gekozen voor Tryba. Een stuk duurder dan de rest, maar overtuigd van de verkoopspraatjes van de aanwezige verkopers.

Je moet zelf contact opnemen met de planning na een bepaalde tijd, maar hier heb ik 8 pogingen voor nodig gehad! 3 mails en 5 telefoontjes verder eindelijk iemand aan de lijn. Hier wordt gezegd dat de ramen met 2 maanden worden uitgesteld. Ik heb geen groot huis en er moesten 8 kleine ramen worden vervangen, meer niet.

De vrijdag voor plaatsing wordt er gebeld dat er 2 van de 8 ramen niet geleverd en geplaatst zullen worden…

De plaatsing op zich verloopt goed, hier niets op te zeggen. Enkel zijn dus die 2 ramen en de vliegenramen er niet bij…

Ik stuur een klacht in met een uitgebreid verslag van alle problemen en krijg heel kort terug: reden van vertraging van die 2 ramen…

Hierop heb ik opnieuw gereageerd dat hij communicatie naar cliënten echt te betreuren valt! Geen reactie meer.

Mijn mening over Tryba, begin er niet aan!

Door Stan 5 maanden geleden
Date d'expérience le 06/04/2023

Beste, het spijt ons dat wij vanuit de fabriek niet de volledige bestelling hebben kunnen leveren aan ons verkooppunt. Bij de kwaliteitscontrole is er namelijk opgemerkt dat 2 kaders gebarsten zijn, en dus opnieuw moeten worden gemaakt. Deze twee kaders zijn op dit moment opnieuw in productie. De kaders worden als alles goed gaat eind deze week geleverd bij ons verkooppunt. Zij zullen dan een nieuwe plaatsingsdatum met u afspreken. Onze excuses voor dit voorval. Met vriendelijke groeten, Céline Tisler - Klantenservice

Door Tryba Tryba 5 maanden geleden

Een klucht, maar niet om te lachen.

1 ster is nog te veel. Deze firma werkt amateuristisch en is zeer klant onvriendelijk. De klant moet altijd naar hen bellen, dikwijls tot 3 keer per dag, alle dagen van de week. De telefoniste/ secretaresse weet nooit iets, enkel Laurens Stammen, die nagenoeg bijna geen tijd heeft om u terug te bellen. De monteurs beginnen om 8 u in de Limburg en willen om 15.30 u terug zijn. Naargelang hoe ver u van de Limburg woont, bepaalt hoe lang ze bij u blijven. Vandaar dat zij meerdere dagen nodig hebben om uw ramen/deuren te plaatsen. Bij ons 3 dagen. Op ons rolluik hebben we 3 maanden moeten wachten, na plaatsing van de ramen. Putteke winter, torenhoge energieprijzen en Tryba laat u zitten met een gat van ruim 3 meter op 10 cm, dat je zelf mag dichtmaken. 3 keer een datum gekregen om dat rolluik te plaatsen, 3 keer niet omgekeken en evenmin verwittigd. Monteurs ziek. 4 de keer eindelijk, maar de motor kon niet worden afgesteld en het elektrisch snoer was te kort, zelf moeten verlengen. Nog eens een dag verlof nemen wanneer ze dat komen regelen. De afwerking. Er komt iemand wat bij bezetten, niet alles want hij beschikt niet over alle nodige materialen. Intussen wachten we alweer meer dan een maand, maar de 1ste man die we hadden, laat het afweten en de tweede is langdurig ziek. Het probleem bij Tryba is dat ze geen eigen montage team en afwerkers hebben, maar dat ze met zelfstandige aannemers werken, die na enkele klussen er de brui aan geven en voor Tryba niet meer willen werken. Sommigen zeggen bij gebrek aan respect, anderen omdat ze het gezeur van de ontevreden klanten beu zijn. Nochtans had Chris Meirte mij verzekerd dat er geen werken werden uitbesteed. Maar die man heeft op meerdere vlakken gelogen. Zoals die fantastische afwerking, die € 2440 kostte, maar die in werkelijkheid maar wat bezetten is. Wij hebben 30 april 2022 onze ramen en deuren besteld, met de belofte van plaatsing begin september. Dat is dan eind oktober geworden, het rolluik eind januari 2023. Sinsdien wachten we nog op iemand die wilt komen afwerken en na alweer talloze telefoontjes naar hen, is gisteren beloofd dat we eerstdaags een datum gaan krijgen. Ik hoop dan ook dat die man echt komt, want voor heel dat Tryba verhaal heb ik al 9 dagen verlof moeten opnemen. Nog 1 maand en we zijn 1 jaar verder na onze bestelling. 1 positieve opmerking. De ramen ogen mooi en zijn vakkundig geplaatst. De kwaliteit zal de tijd moeten uitwijzen en de vakkundige plaatsing, hangt af van wie ze op dat moment inhuren. En die 30 jaar garantie die ze beloven, ik denk niet dat Tryba België zo lang gaat blijven bestaan met al dat geklungel en met de klant zijn voeten spelen. Nochtans was dat voor ons de reden om voor Tryba te kiezen, want de kostprijs was bij de anderen net hetzelfde.

Door Edith B. 6 maanden geleden
Date d'expérience le 08/03/2023

Beste, het spijt ons dat het zo gelopen is, we zullen ervoor zorgen dat uw dossier zo snel als mogelijk kan worden afgerond. Nog een prettige dag verder, het TRYBA BELGIË team

Door Tryba Tryba 6 maanden geleden

Renovatie huurwoning

Na lang twijfelen voor het renoveren van een huurwoning heb ik voor TRYBA ramen en deuren gekozen. Hun service staat centraal en dit merk je enorm. Telkens als ik iets vroeg werd ik meteen verder geholpen. Hiernaast werd er door zowel de verkopers als de technische opmeter een correct advies meegegeven. De technische opmeter heeft voor de uitvoering van de werkzaamheden ook afgestemd met mijn aannemer zodat alle werken vlot konden verlopen.

Het driedubbel glas zorgt voor een enorm goede isolatie. Hiervan merk je het verschil meteen. De plaatsing verliep ook zoals het moest en alles werd correct afgesteld en netjes achter gelaten. Er werd zelfs een plastic folie op de vloer gelegd tegen vuil en beschadiging.

Kortom, ik zou TRYBA enkel aanraden!

Door Cynthia Van Loo 6 maanden geleden
Date d'expérience le 17/01/2023

Beste Cynthia, het hele team van TRYBA BELGIË danken u hartelijk voor uw feedback over de kwaliteit van de uitgevoerde werkzaamheden en de begeleiding gedurende het hele project. Reactiviteit en beschikbaarheid maken deel uit van onze waarden en het is altijd een plezier als we de klant volledig tevreden hebben kunnen stellen. Wij blijven tot uw beschikking voor uw toekomstige projecten. Nog een prettige dag verder, het TRYBA BELGIË team

Door Tryba Tryba 6 maanden geleden

Een snelle en vlotte service en zeer vriendelijke mensen. ...

Een snelle en vlotte service en zeer vriendelijke mensen.

Door WINNEPENNINCKX PAUL 7 maanden geleden
Date d'expérience le 27/01/2023

Beste Paul, het hele team van TRYBA BELGIË danken u hartelijk voor uw feedback over de kwaliteit van de uitgevoerde werkzaamheden en de begeleiding gedurende het hele project. Reactiviteit en beschikbaarheid maken deel uit van onze waarden en het is altijd een plezier als we de klant volledig tevreden hebben kunnen stellen. Wij blijven tot uw beschikking voor uw toekomstige projecten. Nog een prettige dag verder, het TRYBA BELGIË team

Door Tryba Tryba 7 maanden geleden

Reviews zijn blijkbaar voor alle winkels van België. ...

Reviews zijn blijkbaar voor alle winkels van België.
Tryba Veurne kan ik alleen maar aanraden, goeie gedetailleerde uitleg in de winkel, duidelijke offerte met uitleg nadien, duidelijke afspraken, perfecte plaatsing door ervaren medewerkers en de bedrijfsleider, prachtige afwerking en alles mooi opgekuist.

Door Kris Braem 7 maanden geleden
Date d'expérience le 23/01/2023

Beste Kris, wij danken u voor uw positieve mening en uw vertrouwen in TRYBA BELGIË. Uw meningen zijn essentieel voor de strategie voor klantrelaties, zodat wij u een flexibele lokale service van kwaliteit kunnen bieden. We zijn blij dat we efficiënt hebben kunnen voorzien in uw behoefte en blijven tot uw beschikking voor uw toekomstige projecten. Tot dat moment kunt u onze actualiteiten volgen op LinkedIn of Facebook! Nog een prettige dag verder, het TRYBA BELGIË team

Door Tryba Tryba 7 maanden geleden

Aanrader voor plaatsing van ramen

Correcte prijs - kwaliteit en professionele plaatsing. Vriendelijke ontvangst voor offerte en achteraf ook steeds vriendelijke en correcte beantwoording van bijkomende vragen voor en tijdens oplevering.

Door Ann mertens 8 maanden geleden
Date d'expérience le 07/01/2023

Beste Ann, wij danken u voor uw positieve feedback over de kwaliteit van de uitgevoerde werkzaamheden en de begeleiding gedurende het hele project. Een professionele houding en beschikbaarheid zijn essentiële waarden bij TRYBA BELGIË en wij zijn blij dat uw project naar volle tevredenheid werd uitgevoerd. Wij blijven tot uw beschikking voor uw toekomstige projecten. Met vriendelijke groet, het TRYBA BELGIË team

Door Tryba Tryba 8 maanden geleden

Prima betrouwbare firma.

Mooie, goed isolerende alu ramen. Proper en prima uitgevoerde werken met oog voor detail. De werken werden uitgevoerd binnen de afgesproken termijn.

Door G & A 8 maanden geleden
Date d'expérience le 03/10/2022

Beste Anne, wij danken u voor uw positieve mening en uw vertrouwen in TRYBA BELGIË. Uw meningen zijn essentieel voor de strategie voor klantrelaties, zodat wij u een flexibele lokale service van kwaliteit kunnen bieden. We zijn blij dat we efficiënt hebben kunnen voorzien in uw behoefte en blijven tot uw beschikking voor uw toekomstige projecten. Tot dat moment kunt u onze actualiteiten volgen op LinkedIn of Facebook! Nog een prettige dag verder, het TRYBA BELGIË team

Door Tryba Tryba 8 maanden geleden

Ze leveren kwaliteit op een relatief korte termijn ...

Ze leveren kwaliteit op een relatief korte termijn met een mooie afwerking.

Door WINNEPENNINCKX PAUL 9 maanden geleden
Date d'expérience le 02/12/2022

Beste Paul, wij danken u voor uw mening. Alle medewerkers van ons team zijn verheugd dat de uitvoering van uw project aansluit op uw verwachtingen. Wij zien er dagelijks op toe dat onze ervaring, knowhow en begeleiding van A tot Z met betrekking tot het schrijnwerk (ramen, deuren en luiken) aansluiten op uw behoeften. Wij blijven tot uw beschikking voor uw toekomstige projecten. Nog een prettige dag verder, het TRYBA BELGIË team

Door Tryba Tryba 9 maanden geleden

zonne energie rolluiken

ik verander mijn mening over tryba hasselt normaal 5 sterren.... nu maar 1 kan nog veranderd worden.... rolluiken aangekocht met zonne energie begin gingen ze mooi en al nu nog geen half jaar verder veel spijt van mijn aankoop de rolluiken sluiten vaak niet meer of gaan zelf niet meer open zelfs als de zon er de hele dag op staat gingen ze niet open. al een paar keer contact gehad met hun op begin ging de communicatie snel en vlot maar na paar keer al gestuurd te hebben dat de rolluiken niet naar behoren werken was de communicatie een heel stuk minder alsof ze me negeren. al voorgesteld om er elek rolluiken van te maken ipv zonne energie maar geen antwoord op gehad.

Door Robin Janssen 10 maanden geleden
Date d'expérience le 04/11/2022

Beste, wij hebben de problemen met uw rolluik doorgegeven aan de productie. Zij zullen langskomen om de problemen op te lossen, zoals ook al eerder aan u gemeld. Nog een prettige dag verder, het TRYBA BELGIË team.

Door Tryba Tryba 10 maanden geleden

Vliegenraam en rest van afwerking laat het na

Vliegenraam en rest van afwerking laat het na

Door Christel Blommaerts 10 maanden geleden
Date d'expérience le 02/11/2022

Beste, ik heb vernomen dat u contact heeft gehad met het desbetreffende verkooppunt, zij zullen de resterende werken verder met u afhandelen. Nog een prettige dag verder, het TRYBA BELGIË team.

Door Tryba Tryba 10 maanden geleden

Zeer vriendelijk en professioneel personeel, ook heel ...

Zeer vriendelijk en professioneel personeel, ook heel vakbekwaam .ook het werkveld dat de deur geplaatst heeft , zijn ondanks hun gebrek aan vlotte taal, heel vakkundig te werk gegaan en hebben hun verstaanbaar gemaakt. Een dikke pluim voor de mensen van Westmeerbeek.

Door Thiry marie Christine 10 maanden geleden
Date d'expérience le 27/10/2022

Beste Marie-Christine, wij danken u voor uw mening. Alle medewerkers van ons team zijn verheugd dat de uitvoering van uw project aansluit op uw verwachtingen. Wij zien er dagelijks op toe dat onze ervaring, knowhow en begeleiding van A tot Z met betrekking tot het schrijnwerk (ramen, deuren en luiken) aansluiten op uw behoeften. Wij blijven tot uw beschikking voor uw toekomstige projecten. Nog een prettige dag verder, het TRYBA BELGIË team

Door Tryba Tryba 10 maanden geleden

Heel goeie verkoop dienst!

Heel goeie verkoop dienst!
De communicatie halve wegen liep het wat verwarrend.
Voor de rest goeie service bij plaatsing.

Door Ivaylo Angelov 10 maanden geleden
Date d'expérience le 23/08/2022

Beste Ivaylo, het hele team van TRYBA BELGIË danken u hartelijk voor uw feedback over de kwaliteit van de uitgevoerde werkzaamheden en de begeleiding gedurende het hele project. Reactiviteit en beschikbaarheid maken deel uit van onze waarden en het is altijd een plezier als we de klant volledig tevreden hebben kunnen stellen. Wij blijven tot uw beschikking voor uw toekomstige projecten. Nog een prettige dag verder, het TRYBA BELGIË team

Door Tryba Tryba 10 maanden geleden

Ben zeer tevreden over mijn aankoop voorzetrolluiken ...

Ben zeer tevreden over mijn aankoop voorzetrolluiken . Kwaliteitsmaterialen in verschillende uitvoeringen en kleuren te verkrijgen ,daarenboven een eerlijke prijs en een zeer professionele aanpak van begin tot einde.Het isolerend vermogen is bewezen toen het afgelopen zomer 37 g was is de binnentemperatuur op 23 g gebleven en dat met een terrasvenster op het zuidwesten . De verduistering is 100 % . De werken zijn netjes en correct uitgevoerd zoals we gehoopt hadden . Ik kan Tryba Westmeerbeek alleen maar ten zeerste aanbevelen

Door Somers 1 jaar geleden
Date d'expérience le 08/08/2022

Geachte klant, wij danken u voor uw mening. Alle medewerkers van ons team zijn verheugd dat de uitvoering van uw project aansluit op uw verwachtingen. Wij zien er dagelijks op toe dat onze ervaring, knowhow en begeleiding van A tot Z met betrekking tot het schrijnwerk (ramen, deuren en luiken) aansluiten op uw behoeften. Wij blijven tot uw beschikking voor uw toekomstige projecten. Nog een prettige dag verder, het TRYBA BELGIË team

Door Tryba Tryba 1 jaar geleden

ik verander mijn mening over tryba hasselt normaal ...

ik verander mijn mening over tryba hasselt normaal 5 sterren.... nu maar 1 kan nog veranderd worden.... rolluiken aangekocht met zonne energie begin gingen ze mooi en al nu nog geen half jaar verder veel spijt van mijn aankoop de rolluiken sluiten vaak niet meer of gaan zelf niet meer open zelfs als de zon er de hele dag op staat gingen ze niet open. al een paar keer contact gehad met hun op begin ging de communicatie snel en vlot maar na paar keer al gestuurd te hebben dat de rolluiken niet naar behoren werken was de communicatie een heel stuk minder alsof ze me negeren. al voorgesteld om er elek rolluiken van te maken ipv zonne energie maar geen antwoord op gehad.

Door Robin Janssen 1 jaar geleden
Date d'expérience le 22/06/2022

Beste Robin, wij danken u voor uw feedback. Wij zijn blij dat we aan uw verwachtingen hebben kunnen voldoen. Het openstaan voor de klant en de expertise van onze medewerkers zijn inderdaad essentieel voor ons bedrijf. Wij blijven tot uw beschikking voor uw toekomstige projecten. Nog een prettige dag verder, het TRYBA BELGIË team

Door Tryba Tryba 1 jaar geleden

Vervangen raam terras

Heel tevreden. Offerte, opmeting en levering precies zoals overeengekomen.
Correcte en snelle communicatie.

Door Hans Claes 1 jaar geleden
Date d'expérience le 12/06/2022

Beste Hans, het hele team van TRYBA BELGIË danken u hartelijk voor uw feedback over de kwaliteit van de uitgevoerde werkzaamheden en de begeleiding gedurende het hele project. Reactiviteit en beschikbaarheid maken deel uit van onze waarden en het is altijd een plezier als we de klant volledig tevreden hebben kunnen stellen. Wij blijven tot uw beschikking voor uw toekomstige projecten. Nog een prettige dag verder, het TRYBA BELGIË team

Door Tryba Tryba 1 jaar geleden